Убавина

Новите пролетни маникир тенденции

 

Штом ќе се појави тенденција на страниците на Vogue таа станува закон! А овој пат списанието не предизвика да го разбудиме детското во себе и да го изразиме преку маникирот.

Со други зборови – ноктите обоени во нежни бебешки нијанси и со забавни декорации се модерни за следната сезона!

А за да ви стане јасно за што точно се работи ви ја подготвивме целата фотосесија што е на страниците на списанието за месец март.

Се разбира главните улоги ги имаат актуелните за сезоната бои – нежно розова, светло виолетова, бебешко сина…

Не помалку атрактивни се и декорациите – забавни точки, линии, дезени инспирирани од лижавчиња…Идеите се многу свежи, а најдобро е што лесно се изработуваат и ќе можете да си ги направите сами.

Маникюр 2013: Сладурски и закачлив (снимки)

Маникюр 2013: Сладурски и закачлив (снимки)

Маникюр 2013: Сладурски и закачлив (снимки)

Маникюр 2013: Сладурски и закачлив (снимки)

Маникюр 2013: Сладурски и закачлив (снимки)

Маникюр 2013: Сладурски и закачлив (снимки)

Маникюр 2013: Сладурски и закачлив (снимки)

 

Напиши коментар