man fashion

Очила за сонце од Lacoste

Lacoste ја прослави 80-та годишнина со посебна колекција на очила за сонце.Погледнете какви се трендовите на очилата за сонце од Lacoste :

Lacoste_suncane_naocale_1

Lacoste_suncane_naocale_2Lacoste_suncane_naocale_3

Lacoste_suncane_naocale_4Lacoste_suncane_naocale_5

Lacoste_suncane_naocale_6Lacoste_suncane_naocale_7

Lacoste_suncane_naocale_8Lacoste_suncane_naocale_9

Lacoste_suncane_naocale_10Lacoste_suncane_naocale_11

Напиши коментар