man fashion

Одлична зимска колекција од Scott James

Ако навистина барате колекција или бренд што ќе ви покаже како изгледа современиот модерен маж во неговото секојдневие, а не на модна писта, тогаш би ви препорачале да ги разгледате внимателно овие стајлинзи подолу во галеријата, дело на супериорниот урбан бренд Scott James.

Scott James Fall-Winter 2013-2014 (2)

Scott James Fall-Winter 2013-2014 (3)

Scott James Fall-Winter 2013-2014 (4)

Scott James Fall-Winter 2013-2014 (5)

Scott James Fall-Winter 2013-2014 (6)

Scott James Fall-Winter 2013-2014 (7)

Scott James Fall-Winter 2013-2014 (8)

Scott James Fall-Winter 2013-2014 (9)

Scott James Fall-Winter 2013-2014 (10)

Scott James Fall-Winter 2013-2014 (11)

Scott James Fall-Winter 2013-2014 (12)

Scott James Fall-Winter 2013-2014 (13)

Scott James Fall-Winter 2013-2014 (15)

Scott James Fall-Winter 2013-2014 (16)

Scott James Fall-Winter 2013-2014 (18)

Scott James Fall-Winter 2013-2014 (19)

 

Напиши коментар