Убавина

Омбре усни (Видео)

Жешкиот “Омбре” тренд кај фризурите, полека ,полека исчезнува правејќи пат на омбре усните.

зошто да не пробаме да го направиме овој ефект на усните – темно циклама на краевите на усните која се прелева во светло розова на средината на усните.

Погледнете како сами да си направите омбре усни.

Напиши коментар