ШоуБиз

Опра Винфри: Највлијателната јавна личност во Америка

Опра Винфри е прогласена за највлијателна јавна личност во Америка, според списанието Форбос. Иако нејзиното шоу се заврши пред една година, 59-годишната водителка во овогодинешната анкета добила рејтинг од дури 48%. Анкетираните исто така морале да одговорат и на прашањето која карактеристика би им ја доделиле на јавните личности. Опра ја оцениле како многу чувствителна, додека Доналд Трамп ја заработил тутилата најнеучтив.

Напиши коментар