Sweet Home

Оргинална куќа во Малибу

Malibu Beach House, која е дизајн на Jamie Bush & Co studio, се наоѓа на ексклузивната улица Cove Colony Drive…

Куќата е воглавно уредена во бела боја, во совршена контраст со небото и океанот, кој јасно се гледа од терасата…

Клиентите имале посебен вкус и побарале површините од природно дрво да не се користат во завршницата на куќата и да се користат исклучително неутрални бежови и бели бои.

ORIGINALNA KUĆA U MALIBUU

ORIGINALNA KUĆA U MALIBUU

ORIGINALNA KUĆA U MALIBUU

ORIGINALNA KUĆA U MALIBUU

ORIGINALNA KUĆA U MALIBUU

ORIGINALNA KUĆA U MALIBUU

ORIGINALNA KUĆA U MALIBUU

ORIGINALNA KUĆA U MALIBUU

 

Напиши коментар