Дестинации

ОСТРОВОТ МИКОНОС – РАЈ ЗА ОДМОР

Овој остров ќе ја задоволи вашата потреба за знаење, страст за авантури, желба за забава и несекојдневна кујна…

Со неверојатни археолошки наоѓалишта и атракции, острови со беспрекорна убавина, села и некои од најубавите јадења кои некогаш сте ги пробале, Грција треба да се најде на списокот на  дестинации на секој прав патник.

Уживајте во свежата морска храна под златното медитеранско сонце.

Миконос  е светски познат по своите прекрасни златни песочни плажи и транспарентните води. Тука можете да пронајдете плажи кои одговараат на секој вкус. Нудистите, малдите луѓе кои се жедни за добра забава, семејствата  и оние кои бараат одмор, мир и тишина можат да пронајдат плажа која во потполност ги задоволува сите нивни желби.

OSTRVO MIKONOS - GRČKI RAJ ZA ODMOR

OSTRVO MIKONOS - GRČKI RAJ ZA ODMOR

OSTRVO MIKONOS - GRČKI RAJ ZA ODMOR

OSTRVO MIKONOS - GRČKI RAJ ZA ODMOR

OSTRVO MIKONOS - GRČKI RAJ ZA ODMOR

OSTRVO MIKONOS - GRČKI RAJ ZA ODMOR

OSTRVO MIKONOS - GRČKI RAJ ZA ODMOR

OSTRVO MIKONOS - GRČKI RAJ ZA ODMOR

OSTRVO MIKONOS - GRČKI RAJ ZA ODMOR

OSTRVO MIKONOS - GRČKI RAJ ZA ODMOR

OSTRVO MIKONOS - GRČKI RAJ ZA ODMOR

OSTRVO MIKONOS - GRČKI RAJ ZA ODMOR

OSTRVO MIKONOS - GRČKI RAJ ZA ODMOR

OSTRVO MIKONOS - GRČKI RAJ ZA ODMOR

OSTRVO MIKONOS - GRČKI RAJ ZA ODMOR

OSTRVO MIKONOS - GRČKI RAJ ZA ODMOR

OSTRVO MIKONOS - GRČKI RAJ ZA ODMOR

OSTRVO MIKONOS - GRČKI RAJ ZA ODMOR

OSTRVO MIKONOS - GRČKI RAJ ZA ODMOR

 

OSTRVO MIKONOS - GRČKI RAJ ZA ODMOR

OSTRVO MIKONOS - GRČKI RAJ ZA ODMOR

OSTRVO MIKONOS - GRČKI RAJ ZA ODMOR

OSTRVO MIKONOS - GRČKI RAJ ZA ODMOR

OSTRVO MIKONOS - GRČKI RAJ ZA ODMOR

OSTRVO MIKONOS - GRČKI RAJ ZA ODMOR

 

 

Напиши коментар