Дестинации

Островот Вис – Дестинација за вљубените

Вис е најверојатно и најчистиот дел од Јадранското море, бидејќи е најодалечен остров од копното…

Атракциите на Вис се воглавно природни, како што се чисто и незагадено море, замја и воздух. На југот од островот, брановите на отвореното море креирале најинтересни и најпривлечни пештери и плажи.

Со оглед на одалеченоста од главното копно, поголемиот број од туристите кои доаѓаат да го посетат Вис, сакаат мирен одмор, изолација и природна убавина. Сепак, во текот на летото, овој остров оживува со музичките вечери во август, рибарските фестивали, концерти, коктел барови или некој од новоотворените фенси ресторани. Сместувањето на Вис воглавно се огледа во приватниде домови и вили.

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

OSTRVO VIS - DESTINACIJA ZA ZALJUBLJENE

 

Напиши коментар