Motherhood

Откриена тајната како се “прават” синови

За да добиете дете од машки пол мора да следите три правила. Тоа се разликата во години помеѓу брачните партнери, овулацијата и режимот на исхрана. Секоја седма година репродуктивните органи се обновуваат, односно 14, 21, 28, 35, 42, и 49. Кога партнерот ќе ги наполни овие години, се раѓа дете од неговиот пол. Ако едниот партнер има 21 година, има предност да добие дете од својот пол се додека другиот партнер не наполни 21 година.

Предност за добивање син наводно имаат оние парови каде мажот е постар пет, шест или 12, 13 години од својата сопруга. Според ова, предност имаат и паровите каде жената е постара некоја година од мажот. Докажано е дека во семејствата со две деца, ако едното е старо 7 или 14 години, мора да бидат од истиот пол, освен ако жената не забременила треиот ден од овулација или третиот ден пред овулација. Тој период претставува исклучок, бидејќи три дена пред овулација, ако остане трудна и роди, машкото дете ќе биде ретардирано. Ова треба да го знае секој брачен пар.

Жената не смее да биде уморна, депресивна и настината два дена пред овулација, односно ако добие овулација 14 дена после менструација, за да се воспостави идеална температура, бидејќи на тој ден температурата се зголемува за неколку цртки, и тоа е вистинскиот момент, односно следните 12 часа, за добивање дете од машки пол.

1 Коментар

  1. Prvoto pravilo ne se vazi bidejki rekovte ako eden od partnerot so dadenite godini ke dobie dete od negoviot pol, jas na moite 35 godini kako zensko go dobiv mojot sin kako prvo dete a so vaseto pravilo trebase da dobijam zensko, so mojot partner sum razlika 4 godini. Pozdrav

Напиши коментар