← НАЗАД НА БОЗА

Пал Зилери-пролет/лето 2013

Пал Зилери-пролет/лето 2013
1027 Читања

Концептот на оваа колекција се огледа во удобноста. Најзастапени бои се небесно плавата, бежовата и светло сивата со контрасти од тиркизно зелената, портокаловата, жолтата и виолетовата.

Дизајнот ги открива прецизните и јасни линии, за модерен изглед во склад со моменталните трендови.

PAL ZILERI - PROLEĆE/LETO ‘13

PAL ZILERI - PROLEĆE/LETO ‘13

PAL ZILERI - PROLEĆE/LETO ‘13

PAL ZILERI - PROLEĆE/LETO ‘13

PAL ZILERI - PROLEĆE/LETO ‘13

PAL ZILERI - PROLEĆE/LETO ‘13

PAL ZILERI - PROLEĆE/LETO ‘13

PAL ZILERI - PROLEĆE/LETO ‘13

PAL ZILERI - PROLEĆE/LETO ‘13

PAL ZILERI - PROLEĆE/LETO ‘13

PAL ZILERI - PROLEĆE/LETO ‘13

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk