Sweet Home

Palazzo Del Mare резиденција

Овој модерен дом го красат смели бои кои се поставуваат како клучни фактори за амбиент и атмосвера на целокупниот ентериер…

Со многу детали, текстура и нијанси од бои кои додаваат димензија на длабочина на сите простории, без оглед на тоа дали посматраме гостопримлива дневна соба или приватна медиа соба. Се наоѓа на островот Fishер.

Стил и префинетост се главните елементи на овие храбри простори. Секој милиметар од просторот е паметно изманипулиран за да се добие луксузно задоволство и комфор за секого. Иновативна  низ секоја своја геометријска игра, оваа резиденција представува свежа и енергична алтернатива на урбаниот живот..

PALAZZO DEL MARE REZIDENCIJA

PALAZZO DEL MARE REZIDENCIJA

PALAZZO DEL MARE REZIDENCIJA

PALAZZO DEL MARE REZIDENCIJA

PALAZZO DEL MARE REZIDENCIJA

PALAZZO DEL MARE REZIDENCIJA

PALAZZO DEL MARE REZIDENCIJA

PALAZZO DEL MARE REZIDENCIJA

PALAZZO DEL MARE REZIDENCIJA

PALAZZO DEL MARE REZIDENCIJA

PALAZZO DEL MARE REZIDENCIJA

PALAZZO DEL MARE REZIDENCIJA

PALAZZO DEL MARE REZIDENCIJA

PALAZZO DEL MARE REZIDENCIJA

PALAZZO DEL MARE REZIDENCIJA

PALAZZO DEL MARE REZIDENCIJA

PALAZZO DEL MARE REZIDENCIJA

PALAZZO DEL MARE REZIDENCIJA

PALAZZO DEL MARE REZIDENCIJA

PALAZZO DEL MARE REZIDENCIJA

PALAZZO DEL MARE REZIDENCIJA

 

Напиши коментар