Motherhood

Паметниот маж чисти и готви!

Новото истражување на научниците од Универзитетот во Кембриџ, покажува дека мажите всушност сакаат да се занимаваат со домашна работа. Повеќето од господата имаат прифатено дека не постои машка и женска работа, бидејќи одамна свтиле дека во тоа се крие и тајната на семејната среќа.

Нешто повеќе! Според резултатите од анкетата, поголемиот дел од сопружниците се чувствуваат виновни кога не и помагаат на партнерката во домашните работи. Затоа преферираат да ги завртат ракавите и да се потрудат за половина час работа, намеасто да добијат нервози и семејни расправии.

Одозгора на се докажано е дека мажите кои помагаат во домаќинството имаат двојно повеќе секс од оние кои сметаат дека тоа е обврска само на жените.

Така е! Најпаметните мажи не тропаат по масата! Тие ја чистат а потоа прават див секс на неа!

Напиши коментар