Мода

Пантaлоните – Господари на пролетта

Освен тесните и прави силуети на последните сезони, повторно се појавуваат удобните машки стилови со нова интерпретација.

Кон нив се додаваат лесни летни фармерки, панталони во стилот на “цигара”,широки свилени панталони од вискоза, лен и мешан состав од лен и свила.

 

Напиши коментар