man fashion

Пантолоните со фалти повторно во мода

Доколку мажите би се облекувале само да им биде удобно, тогаш нивните ормари без сомнение би биле без класични пантолони со фалти…

Но, бидејќи во последно време изгледот е многу важен, често се размислува и за тоа дали пантолоните со фалти се навистина повторно во мода или само неуспешно враќање во минатото.

Едно е јасно. Во нив со сигурност ќе изгледате уредно и елегантно и вреди да пробате.

Од традиционални до класични, пантолоните со фалти за оваа сезона се предвидени со многу простор за интерпретација врзана со комбинирање со другите предмети.

PANTALONE SA FALTAMA OPET U MODI

PANTALONE SA FALTAMA OPET U MODI

PANTALONE SA FALTAMA OPET U MODI

PANTALONE SA FALTAMA OPET U MODI

PANTALONE SA FALTAMA OPET U MODI

PANTALONE SA FALTAMA OPET U MODI

 

Напиши коментар