Убавина

Парче веш кое ќе ја зголеми вашата самодоверба

Push up со силиконски уметоци е наменет за сите жени, почнувајќи од оние кој имаат проблем со рамен и спуштен задник, до оние кои немаат проблем но би сакале да изгледаат попривлечно. Push up-от некому ќе му го даде неопходниот волумен и многу машки погледи, а на други ќе им ја пополни гардеробата.

Овие гакички имаат силиконски влошки сместени во специјално проектирани џебови, позиционирани така да на задникот му дадат прчест облик. По потреба овие силиконски влошки можат и да се извадат.

Секоја жена сака да е привлечна и сигурна во своите адути. Доколку задникот е ваш адут, и доколку сакате да ги привлечете машките погледи, тогаш вакво парче веш итно ви е потребно.

 

Напиши коментар