Дестинации

PARK HYATT HADAHAA – МАЛДИВИ

Park Hyatt Maldives Hadahaa – единствен луксузен хотел на Hyatt со пет звезди на Малдвивите…

Овие 50 малдивски вили се луксузно дизајнирани и опремени, како би им овозможиле на своите гости удобност и приватност. Сместени во гнездото на природната вегетација, и на само неколку чекори од тиркизната води на Индијскиот океан се наоѓаат 16 Парк Вили и 20 Pool Вили, со 14 Park Water Вили малку понастра, и сите имаат пристап до коралната вода и прекрасниот панорамски поглед на заоѓањето на сонцето.

Луксузниот резорт нуди луксузни активности кои вклучуваат нуркање и пливање, тука е и спа центарот со пет приватни вили за третмани во пареа. Исто така достапни се и групни часови по јога. Резортот располага и со два големи базени со свежа вода, а главниот базен леда на океанот.

PARK HYATT HADAHAA NA MALDIVIMA

PARK HYATT HADAHAA NA MALDIVIMA

PARK HYATT HADAHAA NA MALDIVIMA

PARK HYATT HADAHAA NA MALDIVIMA

PARK HYATT HADAHAA NA MALDIVIMA

PARK HYATT HADAHAA NA MALDIVIMA

PARK HYATT HADAHAA NA MALDIVIMA

PARK HYATT HADAHAA NA MALDIVIMA

PARK HYATT HADAHAA NA MALDIVIMA

PARK HYATT HADAHAA NA MALDIVIMA

PARK HYATT HADAHAA NA MALDIVIMA

PARK HYATT HADAHAA NA MALDIVIMA

PARK HYATT HADAHAA NA MALDIVIMA

PARK HYATT HADAHAA NA MALDIVIMA

PARK HYATT HADAHAA NA MALDIVIMA

PARK HYATT HADAHAA NA MALDIVIMA

PARK HYATT HADAHAA NA MALDIVIMA

PARK HYATT HADAHAA NA MALDIVIMA

 

Напиши коментар