Sweet Home

Пастелно нежно царство

Постои ли нешто поубаво од чувството на комфор и релаксација во домот. Чувството да се биде свој на своето, чувството на среќа…како дете во продавница за играчки. Замислете го комфорот во пастелни нежни бои, секој детаљ носи свое јас, се издига над логиката на нештата и буди нежни чувства. Заоблени сјајни површини, манимализам кој дава премногу топлина, со печат на модерно и стилски изградено секојдневие… премногу совршено за да се објасни…

Погледнете…

Напиши коментар