← НАЗАД НА БОЗА

Paul & Shark Есен/Зима 2013

Paul & Shark Есен/Зима 2013
548 Читања

За својата Есен/Зима линија, Paul & Shark брендот ни претставува неколку колекции од различни материјали и современи структури. Јакните се дизајнирани во модерен стил, погоден за екстремните временски услови, а пример за тоа е колекцијата Typhoon 20.000, која е отпорна на ветер и вода.

Колекцијата Heritage Logo е комбинирана од ткаенина и најлон, во комбинација со плетени рабови и потстава. Ултра-лесната кожа е клучен елемент оваа сезона. Дополнително, покрај меката кожа, нивната луксузна колекција претставува широк асортиман на кошули од различни материјали, ткаенини и модели.

PAUL&SHARK JESEN/ZIMA 2013

PAUL&SHARK JESEN/ZIMA 2013

PAUL&SHARK JESEN/ZIMA 2013

PAUL&SHARK JESEN/ZIMA 2013

PAUL&SHARK JESEN/ZIMA 2013

PAUL&SHARK JESEN/ZIMA 2013

PAUL&SHARK JESEN/ZIMA 2013

PAUL&SHARK JESEN/ZIMA 2013

PAUL&SHARK JESEN/ZIMA 2013

PAUL&SHARK JESEN/ZIMA 2013

PAUL&SHARK JESEN/ZIMA 2013

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk