Дестинации

Perivolas Oia Hotel – Санторини

Во малото село Oia, на прекрасниот остров Снторини, можете да пронајдете некои од најубавите хотели во светот, а овој е еден од најдобрите…

Perivolas Oia Santorini е неверојатен хотел кој има традиционални и луксузни бели соби, со зидови од вулкански карпи и прекрасен поглед кон морето.

Ова изгледа како дел од рајот, и доколку не верувате во тоа, фотографиите ќе ве убедат. Локацијата на овој хотел комбинира опуштен луксуз и апсолутен мир на најромантичниот и најдраматичниот грчки остров.

Хотелот е на мала одалеченост од Oia, и има неколку прекрасни тераси кои се спуштаат низ падината до инфинити базенот, кој делува како да ќе паден од карпите и ќе се спои со синиот хоризонт. Доколку планирате одмор на Санторини или пак само сакате да се опуштите неколку дена во неверојатниот луксуз, овој хотел е дефинитивно совршен за вас.

PERIVOLAS OIA HOTEL - SANTORINI

PERIVOLAS OIA HOTEL - SANTORINI

PERIVOLAS OIA HOTEL - SANTORINI

PERIVOLAS OIA HOTEL - SANTORINI

PERIVOLAS OIA HOTEL - SANTORINI

PERIVOLAS OIA HOTEL - SANTORINI

PERIVOLAS OIA HOTEL - SANTORINI

PERIVOLAS OIA HOTEL - SANTORINI

PERIVOLAS OIA HOTEL - SANTORINI

PERIVOLAS OIA HOTEL - SANTORINI

PERIVOLAS OIA HOTEL - SANTORINI

PERIVOLAS OIA HOTEL - SANTORINI

PERIVOLAS OIA HOTEL - SANTORINI

PERIVOLAS OIA HOTEL - SANTORINI

PERIVOLAS OIA HOTEL - SANTORINI

PERIVOLAS OIA HOTEL - SANTORINI

PERIVOLAS OIA HOTEL - SANTORINI

 

Напиши коментар