ШоуБиз

По неа Надал ја изгуби главата

Познато е дека Рафаел Надал е во долга врска со Марија  Франциска Перељо, која неговите фанови ја викаат едноставно-Сиска. И додека некои мислат дека е таа правата девојка за тенисерот, многумина сметаат дека можел да најде и подобра. Е сега, доколку ја погледнете фотографијата на која Сиска е во костим за капење- можеби ќе ви стане јасно зошто токму таа го освоила неговото срце.

Напиши коментар