Sweet Home

Погледнете го домот на актерот Роберт Патисон

Младиот актер, познат по својата улога Twilight во серијалот од филмови, Роберт Патисон го продава својот имот со хациедна стил…

Тој го купил домот за 6.275 милиони долари од пензионираната кошаркарска легенда Kareem-Abdul Jabbara, во септември 2011. година. Домот е инаку еден од првите приватни имоти изградени во ридовите над Lose Feliza.

Приватниот и заграден имот заваќа површина од 1,5 хектари. Овој дом со шпански стил, изграден во 1922 година, има три спални, 3.5 бањи, прекрасни градини, лагуна базен и фантастичен поглед на градот.

DOM GLUMCA ROBERTA PATTINSONA

DOM GLUMCA ROBERTA PATTINSONA

DOM GLUMCA ROBERTA PATTINSONA

DOM GLUMCA ROBERTA PATTINSONA

DOM GLUMCA ROBERTA PATTINSONA

DOM GLUMCA ROBERTA PATTINSONA

DOM GLUMCA ROBERTA PATTINSONA

DOM GLUMCA ROBERTA PATTINSONA

DOM GLUMCA ROBERTA PATTINSONA

DOM GLUMCA ROBERTA PATTINSONA

DOM GLUMCA ROBERTA PATTINSONA

DOM GLUMCA ROBERTA PATTINSONA

DOM GLUMCA ROBERTA PATTINSONA

DOM GLUMCA ROBERTA PATTINSONA

DOM GLUMCA ROBERTA PATTINSONA

DOM GLUMCA ROBERTA PATTINSONA

DOM GLUMCA ROBERTA PATTINSONA

DOM GLUMCA ROBERTA PATTINSONA

 

Напиши коментар