Sweet Home

Погледнете го домот на Тина Тарнер

Рок звездата Тина Тарнер поседува неколку некретнини во светските метрополи. Сепак пеачката вели дека нјмногу ги сака своите домови во Европа.

Оваа луксузна куќа се наоѓа во Франција, во близина на Ница.

Домот  уреден во медитерански стил со намештај од “Ralf Loren” е сместен над француската ривиера.

Овој дом е права оаза за одмор на душата и телото.

tina tarner 10 Tina Tarner otvara vrata svoje oaze mira na jugu Francuske

tina tarner 31 Tina Tarner otvara vrata svoje oaze mira na jugu Francuske

tina tarner 41 Tina Tarner otvara vrata svoje oaze mira na jugu Francuske

tina tarner 5 Tina Tarner otvara vrata svoje oaze mira na jugu Francuske

tina tarner 6 Tina Tarner otvara vrata svoje oaze mira na jugu Francuske

tina tarner 7 Tina Tarner otvara vrata svoje oaze mira na jugu Francuske

tina tarner 81 Tina Tarner otvara vrata svoje oaze mira na jugu Francuske

tina tarner 9 Tina Tarner otvara vrata svoje oaze mira na jugu Francuske

 

Напиши коментар