Sweet Home

Погледнете го раскошниот дом на Џенифер Анистон

Познатата глумица Џенифер Анистон поседува имот кој се протега на 14,164 метри квадратни, а самата вила зафаќа површина од 790”kvadrati”.

Џенифер во својот дом има базен, спа, простран подрум за вина, пространа кино сала и посебна куќа за гости. Во главната куќа подовите се дрвени, а зидовите стаклени. Вилата со 4 спални соби и 6 бањи е дело на дизајнерот А. Квинс Џонс. Секоја просторија има поглед на океанот и Лос Анџелес.

dzenifer aniston e1327590778931 Dženifer Aniston kupila raskošno imanje na Bel Eru

dzenifer aniston 2 e1327591073827 Dženifer Aniston kupila raskošno imanje na Bel Eru

dzenifer aniston 8 e1327591442142 Dženifer Aniston kupila raskošno imanje na Bel Eru

dzenifer aniston 10 e1327591955164 Dženifer Aniston kupila raskošno imanje na Bel Eru

dzenifer aniston 12 e1327592308159 Dženifer Aniston kupila raskošno imanje na Bel Eru

dzenifer aniston 11 e1327592054472 Dženifer Aniston kupila raskošno imanje na Bel Eru

dzenifer aniston 5 e1327591491863 Dženifer Aniston kupila raskošno imanje na Bel Eru

dzenifer aniston 61 e1327592763593 Dženifer Aniston kupila raskošno imanje na Bel Eru

dzenifer aniston 18 e1327592865648 Dženifer Aniston kupila raskošno imanje na Bel Eru

dzenifer aniston 19 e1327593070156 Dženifer Aniston kupila raskošno imanje na Bel Eru

dzenifer aniston 32 e1327594313751 Dženifer Aniston kupila raskošno imanje na Bel Eru

dzenifer aniston 21 e1327593215472 Dženifer Aniston kupila raskošno imanje na Bel Eru

dzenifer aniston 4 e1327591783731 Dženifer Aniston kupila raskošno imanje na Bel Eru

dzenifer aniston 17 e1327593287634 Dženifer Aniston kupila raskošno imanje na Bel Eru

dzenifer aniston 33 e1327594062282 Dženifer Aniston kupila raskošno imanje na Bel Eru

dzenifer aniston 30 e1327593370809 Dženifer Aniston kupila raskošno imanje na Bel Eru

dzenifer aniston 13 e1327592430793 Dženifer Aniston kupila raskošno imanje na Bel Eru

Напиши коментар