Керозин

Погледнете го величествениот AIRBUS ACJ319

Бизнис авион со најголема и најширока кабина…

ACJ319 e најнов авион во Комлуксовата флота. Може да приими 19 патници, има просторен салонски и клубски дел, како и две приватни соби кои можат да се трансформираат во удобни спали соби од кои едната има сопствена бања.

Со додатни резервоари за гориво за интерконтинентални летови, ACJ319 може постојано да лета од Европа до поголемиот број на дестинации во Африка, Америка и Азија, додека до најодалечените точки на светот доволно е само едно слетување.

VELIČANSTVENI AIRBUS ACJ319

VELIČANSTVENI AIRBUS ACJ319

 

VELIČANSTVENI AIRBUS ACJ319

VELIČANSTVENI AIRBUS ACJ319

VELIČANSTVENI AIRBUS ACJ319

 

Напиши коментар