Мода

Погледнете ја новата BURBERRY BLAZE колекција

Уште една колекција на чанти со смели, живописни бои. Креирани од страна на италијанските мјстори, секоја чанта во оваа колекција покажува модерна структура со своите дршки кои се рачно изработени, каиш кој има рачно обоен финиш, со кожа обложени клуч и катанец…

Сите овие детали со сигурност ќе ве воодушеват…

NOVA BURBERRY BLAZE KOLEKCIJA

NOVA BURBERRY BLAZE KOLEKCIJA

NOVA BURBERRY BLAZE KOLEKCIJA

NOVA BURBERRY BLAZE KOLEKCIJA

NOVA BURBERRY BLAZE KOLEKCIJA

NOVA BURBERRY BLAZE KOLEKCIJA

NOVA BURBERRY BLAZE KOLEKCIJA

NOVA BURBERRY BLAZE KOLEKCIJA

NOVA BURBERRY BLAZE KOLEKCIJA

NOVA BURBERRY BLAZE KOLEKCIJA

NOVA BURBERRY BLAZE KOLEKCIJA

NOVA BURBERRY BLAZE KOLEKCIJA

NOVA BURBERRY BLAZE KOLEKCIJA

NOVA BURBERRY BLAZE KOLEKCIJA

NOVA BURBERRY BLAZE KOLEKCIJA

NOVA BURBERRY BLAZE KOLEKCIJA

 

Напиши коментар