Sweet Home

Погледнете ја раскошната вила на Лени Кравиц

Вилата Roxie, од која се протега неверојатен поглед, се наоѓа во Мајами, а ентериерот е дизајниран специјално за Лени Кравиц. Со целиот простор доминира чиста белина, меки бели килими, перничиња на столиците…

При уредувањето се користени навистина интересни текстури и модерен намештај. За осветлувањето биле одговорни посебни стручњаци, како би се добил саканиот ефект. Во спалната соба се наоѓа огромен кревет кој го сокрива голема завеса, а надворешноста на куќата секого би освоила – базен, џакузи, удобни лежалки, палми и завеси кои штитат од сонце.

leni kravic 1 e1325025683726 Leni Kravic: Raskošna vila popularnog muzičara (Foto)

leni kravic 2 e1325025714134 Leni Kravic: Raskošna vila popularnog muzičara (Foto)

leni kravic 3 e1325025743708 Leni Kravic: Raskošna vila popularnog muzičara (Foto)

leni kravic 4 e1325025805962 Leni Kravic: Raskošna vila popularnog muzičara (Foto)

leni kravic 5 e1325025775288 Leni Kravic: Raskošna vila popularnog muzičara (Foto)

leni kravic 6 e1325025838582 Leni Kravic: Raskošna vila popularnog muzičara (Foto)

leni kravic 6‚ e1325025870713 Leni Kravic: Raskošna vila popularnog muzičara (Foto)

leni kravic 6‚‚ e1325025934972 Leni Kravic: Raskošna vila popularnog muzičara (Foto)

leni kravic 7 e1325025980339 Leni Kravic: Raskošna vila popularnog muzičara (Foto)

leni kravic 9 e1325026012841 Leni Kravic: Raskošna vila popularnog muzičara (Foto)

leni kravic 10 e1325026044259 Leni Kravic: Raskošna vila popularnog muzičara (Foto)

leni kravic 11 e1325026127891 Leni Kravic: Raskošna vila popularnog muzičara (Foto)

leni kravic 12 e1325026076947 Leni Kravic: Raskošna vila popularnog muzičara (Foto)

leni kravic 14 e1325026184449 Leni Kravic: Raskošna vila popularnog muzičara (Foto)

leni kravic 16 e1325026292871 Leni Kravic: Raskošna vila popularnog muzičara (Foto)

leni kravic 15 e1325026244584 Leni Kravic: Raskošna vila popularnog muzičara (Foto)

 

Напиши коментар