Sweet Home

Погледнете прекрасен стан во Холандија

Генијално и единстевено место, овој стан е дело на Centric Desing Grup од  Холандија…

Станот има необичен аквариум кој се наоѓа на горното ниво, како дел од еклектичен декор. Светлиот и прозрачен ентериер се дефинитивно резултат на експерименталниот дизајн, кој е создаден со комбинирање на елегантни и луксузни елементи со шарен подводен свет.

Дневната соба има исклучително висок плафон. За оние кој ги сакаат боите на морето, мистицизмот и нежното играње на егзотичните риби, овој дом е рај. Неутралните бои се задолжителни во контекст на веќе дефинираните бои на подовите.

POGLEDAJTE SJAJAN STAN U HOLANDIJI

POGLEDAJTE SJAJAN STAN U HOLANDIJI

POGLEDAJTE SJAJAN STAN U HOLANDIJI

POGLEDAJTE SJAJAN STAN U HOLANDIJI

POGLEDAJTE SJAJAN STAN U HOLANDIJI

POGLEDAJTE SJAJAN STAN U HOLANDIJI

POGLEDAJTE SJAJAN STAN U HOLANDIJI

POGLEDAJTE SJAJAN STAN U HOLANDIJI

POGLEDAJTE SJAJAN STAN U HOLANDIJI

POGLEDAJTE SJAJAN STAN U HOLANDIJI

 

Напиши коментар