ШоуБиз

Полицијата го прекинала емитувањето на новиот спот на Каније Вест

Каније Вест наводно дошол во конфлик со полицијата во градот Хјустон во Тексас во петокот навечер кога требало премиерно да го представи својот нов спот за песната “New Slaves” во овој град.

Раперот планирал да го промовира своето ново видео во една зграда во Хјустон,но полицијата го прекинала емитувањето и ги избркала фановите на Каније.

Каније одлучил својот спот да го промовира на необичен начин : прикажуваји го на зградите ширум светот.

Напиши коментар