ШоуБиз

Популарниот пеач Псај е спремен да плати 40 000 долари за сопствен готвач!

Работа од соништата! Еден од најпопуларните пејачи на денешницава Псај бара готвач кој ќе биде со него на светската турнеја и чија месечна плата ќе биде 40 000 долари! Покрај одличната плата готвачот ќе ужива и во многу други поволности: ќе присуствува на најдобрите журки, ќе му биде платен пат околу светот, ќе биде сместен во хотели со 5 ѕвезди и ќе се вози со лимузини…

Напиши коментар