Prison brake

Порното те прави импотентен!!!

Изненадување: премногу гледање на филмови за возрасни може да ги направи мажите импотентни, предупредуваат експерти од универзитетот во Падуа.

Не е мит туку реалност – ако гледате премногу порно можете да си навлечете предвремена импотенција.

Достапот до филмовите за возрасни е слободен за сите благодарение на интернет. Статистиката вели дека 70% од младите мажи бараат лекарска помош за сексуални проблеми како последица од навиката да гледаат премногу порнографски содржини.

По иронија на судбината, мажите се помалку се насладуваат на интимната врска со девојка од крв и месо, бидејќи претпочитаат виртуелни задоволства.

Научното објаснување на овој проблем се крие во хормонот допамин, кој е одговорен за зависноста. Па, внимавај!

Напиши коментар