Дестинации

Посетете го романтичниот Ровињ

Градот Ровињ е совршено место за сите оние кои сакаат сентиментална атмосвера. На Медитеранот таа ретро и романтична атмосвера можете да ја пронајдете во градот кој својот романтичен живот го започнал на островот, на кој куќите се збиено градени, уличките тесни и плоштадите мали, и сеуште недопрени од модерниот урбанизам.

Ровињ е место кое нуди многу можности – шетање низ прекрасната природа, спортски и забавни активности, едрење, нуркање, археолошки наоѓалишта, кулинарски специјалитети, и сето тоа е поврзано со престој во висококвалитетните хотели, туристички населби и кампови.

KUDA ZA VIKEND?

KUDA ZA VIKEND?

KUDA ZA VIKEND?

KUDA ZA VIKEND?

KUDA ZA VIKEND?

KUDA ZA VIKEND?

KUDA ZA VIKEND?

KUDA ZA VIKEND?

KUDA ZA VIKEND?

KUDA ZA VIKEND?

KUDA ZA VIKEND?

KUDA ZA VIKEND?

KUDA ZA VIKEND?

KUDA ZA VIKEND?

KUDA ZA VIKEND?

KUDA ZA VIKEND?

KUDA ZA VIKEND?

KUDA ZA VIKEND?

 

Напиши коментар