Мода

Повеќе класика за подобар стил – Escada

Дизајнерскиот тим на Ескада овој пат се фокусираше на исчистени кроеви со што на суптилен, дискретен и префинет начин ја изразува женственоста и сексапилот, а истовремено се е во духот на елегантниот и ненападен класичен стил.

Според Ескада колку повеќе се доближуваме до елегантниот стил на облекување, толку повеќе нашиот стил се изградува и расте. Разголеноста, кичот и невкусот многу, многу одамна не се дел од она што го нарекуваме стил или мода.

 

 

Напиши коментар