Мода

Пред есенска колекција од Azzaro за 2013/14

Моделите се совршени за деловен стајлинг, но подеднкво добар избор и за свечани настани. Се што ќе видите во колекцијата е под знакот на елегантниот стил, но збогатен со ултра модерни и актуелни детали и аксесоари. Нема простор за многу експериментирање со боите бидејќи сепак станува збор за класична линија на францускиот бренд Azzaro.

Azzaro Pre-Fall-Winter 2013-2014 Collection (1)

Azzaro Pre-Fall-Winter 2013-2014 Collection (2)

Azzaro Pre-Fall-Winter 2013-2014 Collection (3)

Azzaro Pre-Fall-Winter 2013-2014 Collection (4)

Azzaro Pre-Fall-Winter 2013-2014 Collection (5)

Azzaro Pre-Fall-Winter 2013-2014 Collection (6)

Azzaro Pre-Fall-Winter 2013-2014 Collection (7)

Azzaro Pre-Fall-Winter 2013-2014 Collection (8)

Azzaro Pre-Fall-Winter 2013-2014 Collection (9)

Azzaro Pre-Fall-Winter 2013-2014 Collection (10)

Azzaro Pre-Fall-Winter 2013-2014 Collection (11)

Azzaro Pre-Fall-Winter 2013-2014 Collection (12)

Azzaro Pre-Fall-Winter 2013-2014 Collection (13)

Azzaro Pre-Fall-Winter 2013-2014 Collection (14)

Azzaro Pre-Fall-Winter 2013-2014 Collection (15)

Azzaro Pre-Fall-Winter 2013-2014 Collection (16)

Azzaro Pre-Fall-Winter 2013-2014 Collection (17)

Azzaro Pre-Fall-Winter 2013-2014 Collection (18)

Azzaro Pre-Fall-Winter 2013-2014 Collection (19)

Azzaro Pre-Fall-Winter 2013-2014 Collection (20)

Azzaro Pre-Fall-Winter 2013-2014 Collection (21)

Azzaro Pre-Fall-Winter 2013-2014 Collection (22)

Azzaro Pre-Fall-Winter 2013-2014 Collection (23)

Azzaro Pre-Fall-Winter 2013-2014 Collection (24)

Azzaro Pre-Fall-Winter 2013-2014 Collection (25)

Azzaro Pre-Fall-Winter 2013-2014 Collection (26)

 

Напиши коментар