ШоуБиз

Представена сценографијата за 58. “Евросонг”!

За помалку од два месеци Европа ќе ја избере најдобрата песна на музичкиот натпревар “Евросонг”, кој оваа година ќе биде одржан во Шведска. Тамошната национална телевизија “SVT” денеска ги представила 3D фотографиите како ќе изгледа сценографијата за 58. по ред “Евросонг”, чии дизајнери се Фрида Арвидсон и Виктор Братстром.

Погледнете ги фотографиите.

 

 

Напиши коментар