Sweet Home

Прекрасен дворец во Франција

Вила со совршена локација, архитектура и околина, за живот како од соништата…

Неверојатно луксузна и префинета. Кога ќе пристигнете до импозантниот дворец, фантастичен луксузен свет се отвара пред вас. Камини од стар камен, прекрасни скалила од камен украсени со скулптури, оргинални камени подови и плочки, огромен затворен базен, тераса на кровот…

Вилата е окружена со прекрасни италијански градини со фонтани и базени, што и дава уште повеќе грациозност и елеганција.

 PREDIVNI FRANCUSKI DVORAC

 PREDIVNI FRANCUSKI DVORAC

 PREDIVNI FRANCUSKI DVORAC

 PREDIVNI FRANCUSKI DVORAC

 PREDIVNI FRANCUSKI DVORAC

 PREDIVNI FRANCUSKI DVORAC

 

Напиши коментар