Sweet Home

Прекрасен имот на островот Kiawah

Еден од најскапите резиденцијални имоти на островот Kiawah…

Со поглед на прекрасниот Атлантски океан, оваа вила од 1400 метри квадратни се наоѓа на островот од 11.7 хектари, на издигната пошумена земја. Поседува седум спални соби, девет бањи, како и надворешен простор од 500 метри квадратни кој се состои од тремови, балкони и двор како и инфинити базен.

Дополнително, тука е и подрумот за вина, просторија за чување на тутун, работна соба, канцеларија и гостинска куќа.

PREDIVNO IMANJE NA KIAWAH OSTRVU

PREDIVNO IMANJE NA KIAWAH OSTRVU

PREDIVNO IMANJE NA KIAWAH OSTRVU

PREDIVNO IMANJE NA KIAWAH OSTRVU

PREDIVNO IMANJE NA KIAWAH OSTRVU

PREDIVNO IMANJE NA KIAWAH OSTRVU

PREDIVNO IMANJE NA KIAWAH OSTRVU

PREDIVNO IMANJE NA KIAWAH OSTRVU

PREDIVNO IMANJE NA KIAWAH OSTRVU

PREDIVNO IMANJE NA KIAWAH OSTRVU

PREDIVNO IMANJE NA KIAWAH OSTRVU

PREDIVNO IMANJE NA KIAWAH OSTRVU

PREDIVNO IMANJE NA KIAWAH OSTRVU

PREDIVNO IMANJE NA KIAWAH OSTRVU

PREDIVNO IMANJE NA KIAWAH OSTRVU

PREDIVNO IMANJE NA KIAWAH OSTRVU

PREDIVNO IMANJE NA KIAWAH OSTRVU

PREDIVNO IMANJE NA KIAWAH OSTRVU

 

Напиши коментар