Sweet Home

Прекрасен минимализам

Денешната статија од делот “Мојот дом” е посветена на еден стилски и модерно опремен апартман во Полска. Апартманот е со површина од 90 метри квадратни, декориран од специјалистите од студиото MSWW. Луксузниот апартман се карактеризира со минималистички ентериер со модерно емитување. Иновативниот камин во дневната соба и ефектното осветлување  пак, создаваат волшебна атмосвера, чувство на релаксација и хармонија.

 

Напиши коментар