Овој знаменит апартман го окупира целиот 21 кат на зградата Арт Деко во Сан Франциско и завзема цели 360 метри квадратни. Во него преовладуваат светли бои, луксуз и интересен дизајн. Елегантната резиденција вклучува 3 спални, 3 купатила, библиотека, кујна, трепезарија, перална, солариум и 2 тераси.

Двете тераси се изградени со различни функции, една со античка фонтана, а другата со вградена скара од нерѓосувачки челик. Внатрешноста има бројни интересни елементи-рачно изработени детали, антички лустери, пархет на подот и уште многу многу други нешта.

Погледнете ги сликите и уверете се колку луксузен е овој апартман!

 

Напиши коментар