Sweet Home

Прекрасен стан во Варшава

Денеска ќе погледнеме зад влезната врата не еден волшебен стан лоциран во Варшава, Полска.

Живеалиштето со површина од 180 метри квадратни е лоцирано на последниот кат на една модерна зграда и освен со големина импресионира и со прекрасен внатрешен дизајн.

Дизајнерите кои се зазеле со опремување на станот имале задача да го претворат во луксузно и пространо место, кое и покрај својата големина ќе зрачи со чувство на топлина и удобност.

 

Напиши коментар