Sweet Home

Прекрасен замок на езеро

Оваа луксузна резиденција на езерото Tahoe која завзема површина од 1.7 хектари, окружена е со шума и е прекрасно место за одмор од гужвата и врeвата. Се наоѓа во Incline Village во Невада. Има 5 спални соби, 5 бањи, приватна плажа од 50 метри на самото езеро и неверојатни апартмани за гости со одвоени влезови.

Ова прекрасно ремек дело на архитектурата има неверојатни погледи на езерото и Sierra планините и нивните снежни врвови. Дворот се состои од прекрасни градини со зелени борови, цвеќиња, два приватни бунари, поточе и многу патеки за прошетка.

PREDIVNI ZAMAK NA JEZERU

PREDIVNI ZAMAK NA JEZERU

PREDIVNI ZAMAK NA JEZERU

PREDIVNI ZAMAK NA JEZERU

PREDIVNI ZAMAK NA JEZERU

PREDIVNI ZAMAK NA JEZERU

PREDIVNI ZAMAK NA JEZERU

PREDIVNI ZAMAK NA JEZERU

PREDIVNI ZAMAK NA JEZERU

PREDIVNI ZAMAK NA JEZERU

PREDIVNI ZAMAK NA JEZERU

PREDIVNI ZAMAK NA JEZERU

 

Напиши коментар