Убавина

Прекрасна опашка настрана. Како?

Кога сте мрзеливи и кога немате време, но сакате да изгледате атрактивно… За овие и уште многу други случаи може да ви помогне оваа идеја за ефектна опашка настрана!

Таа се прави лесно, а резултатот е многу женствен и стилски. Доколку се одлучите за неа, сигурно ќе го привлечете вниманието кон себе!

За да го постигнете сето ова, ќе ви бидат потребни само четка, или чешел, неколку обични ластичиња и по желба – цвет за коса. Но, ние топло ви го препорачуваме бидејќи изгледа прекрасно.

Па, останува само да го погледнете видеото и да видите како се прави оваа фризура!

Напиши коментар