Sweet Home

Прекрасната Canaan резиденција

Ова е минималистичка куќа од соништата, која содржи се што е потребно за еден луксузен живот. Окружена е со дрва и има претходен живот. Некогаш била куќа направена во пеесетите и реновирана во текот на шеесетите и седумдесетите, но последното реновирање е навистина совршено.

Внатрешниот простор нуди приватност, како и голема количина на природна светлина. Приземјето се наоѓа во земја, што овозможува лесен пристап до блиската шума. На ова ниво се наоѓаат и просториите за забава, како и медиската соба, библиотеката и две канцеларии. На горниот кат се наоѓаат спалните соби и теретаната. Ентериерот е во константен контакт со стаклените зидови, надворешните простории, како и со пространиот двор. Комплетно уредената градина совршено се вклопува со архитектурата на оваа модерна резиденција.

PREDIVNA CANAAN REZIDENCIJA

PREDIVNA CANAAN REZIDENCIJA

PREDIVNA CANAAN REZIDENCIJA

PREDIVNA CANAAN REZIDENCIJA

PREDIVNA CANAAN REZIDENCIJA

PREDIVNA CANAAN REZIDENCIJA

PREDIVNA CANAAN REZIDENCIJA

PREDIVNA CANAAN REZIDENCIJA

PREDIVNA CANAAN REZIDENCIJA

PREDIVNA CANAAN REZIDENCIJA

PREDIVNA CANAAN REZIDENCIJA

PREDIVNA CANAAN REZIDENCIJA

PREDIVNA CANAAN REZIDENCIJA

PREDIVNA CANAAN REZIDENCIJA

PREDIVNA CANAAN REZIDENCIJA

PREDIVNA CANAAN REZIDENCIJA

PREDIVNA CANAAN REZIDENCIJA

PREDIVNA CANAAN REZIDENCIJA

PREDIVNA CANAAN REZIDENCIJA

PREDIVNA CANAAN REZIDENCIJA

 

Напиши коментар