Дестинации

Прекрасниот Viceroy Maya Resort

Ова одморалиште кое се состои од 41 вила ќе ве воодушеви на различни начини…

Тоа е прекрасна оаза. Се наоѓа близу плажата “Playa del Carmen” на брегот на карипското море.

Фантастичните гостински соби се декорирани се со текстура, природни матерјали, и прекрасни бои.

Услугата е неверојатна. Персоналот ќе се потруди за секоја ваша желба и потреба.

Раскошните палапа вили со приватни базени и надворешни тушеви во градините го имаат секој комфорт кој можете да го замислите.

PREDIVNI VICEROY MAYA RESORT

PREDIVNI VICEROY MAYA RESORT

PREDIVNI VICEROY MAYA RESORT

PREDIVNI VICEROY MAYA RESORT

PREDIVNI VICEROY MAYA RESORT

PREDIVNI VICEROY MAYA RESORT

PREDIVNI VICEROY MAYA RESORT

PREDIVNI VICEROY MAYA RESORT

PREDIVNI VICEROY MAYA RESORT

PREDIVNI VICEROY MAYA RESORT

PREDIVNI VICEROY MAYA RESORT

PREDIVNI VICEROY MAYA RESORT

 

Напиши коментар