Дестинации

Прекрасно одморалиште во Австија

Wiesergut хотел во Австија, е навистина шармантно одморалиште за љубителите на зимските спортови…

Со совршена локација поред скијашките падини во сликовитата Saalbach-Hinterglemm регија, Wieserburgut Desing  хотелот нуди бег од гужвата и буката кој ќе се памти за сите оние кој ја сакаат зимата. Проектот се состои од куќи со 4 спрата од 14. век и се издига над неколку минималистички модерни станови. Додека главната зграда покажува релативно компактен облик и мат бела завршница. Деловите кои ја окружуваат во главно се дефинирани со стакло…

Доколку сте љубители на зимата и зимските спортови, би требало да го искористите времето и да уживате во волшебниот снег и удобноста на овој симпатичен хотел.

PREKRASNO ODMARALIŠTE U AUSTRIJI

PREKRASNO ODMARALIŠTE U AUSTRIJI

PREKRASNO ODMARALIŠTE U AUSTRIJI

PREKRASNO ODMARALIŠTE U AUSTRIJI

PREKRASNO ODMARALIŠTE U AUSTRIJI

PREKRASNO ODMARALIŠTE U AUSTRIJI

PREKRASNO ODMARALIŠTE U AUSTRIJI

PREKRASNO ODMARALIŠTE U AUSTRIJI

PREKRASNO ODMARALIŠTE U AUSTRIJI

PREKRASNO ODMARALIŠTE U AUSTRIJI

PREKRASNO ODMARALIŠTE U AUSTRIJI

PREKRASNO ODMARALIŠTE U AUSTRIJI

PREKRASNO ODMARALIŠTE U AUSTRIJI

PREKRASNO ODMARALIŠTE U AUSTRIJI

PREKRASNO ODMARALIŠTE U AUSTRIJI

PREKRASNO ODMARALIŠTE U AUSTRIJI

PREKRASNO ODMARALIŠTE U AUSTRIJI

PREKRASNO ODMARALIŠTE U AUSTRIJI

PREKRASNO ODMARALIŠTE U AUSTRIJI

 

Напиши коментар