Дестинации

Препуштете се на волшебствата што ги нуди Индија

Посетата на оваа пространа и разнолика земја, со сигурност ќе остави подлабока трага од предходните ваши патувања…

Денеска ви го предлагаме луксузниот “Leela Goa” ризорт, синоним за луксуз и навистина раскошен одмор. Овде навистина постојат неверојатно многу начини да го искористите својот ден, да се забавувате, да научите нешто за овдешната култура…

Комплексот располага со 206 апартмани и соби, помеѓу реката Сал и Арапското море. Архитектурата е во португалски стил, додека ентериерот му припаѓа на локалниот стил, со многу декорации на овдешната култура.

Услугата во комплексот е навистина извонредна, па на гостите на располагање им стои речиси се сто ќе посакаат. На пример, достапен е превоз со лимузина до иод аеродром, приватен батлер, ексклузивен клуб, бар, прекрасно дизајнирани базени…

Апартманите и собите, овозможуваат вонсериски комфор. Шест ресторани и барови, ќе ви овозможат извонредна индиска кујна, како и првокласни коктели. Ова уживање пропратено со музика во живо, ќе ви биде достапен секој ден.

PREPUSTITE SE ČARIMA INDIJE

PREPUSTITE SE ČARIMA INDIJE

PREPUSTITE SE ČARIMA INDIJE

PREPUSTITE SE ČARIMA INDIJE

PREPUSTITE SE ČARIMA INDIJE

PREPUSTITE SE ČARIMA INDIJE

PREPUSTITE SE ČARIMA INDIJE

PREPUSTITE SE ČARIMA INDIJE

PREPUSTITE SE ČARIMA INDIJE

PREPUSTITE SE ČARIMA INDIJE

PREPUSTITE SE ČARIMA INDIJE

Напиши коментар