Дестинации

Природните чуда на Норвешка

Норвешка е по сите стандарди, една од најубавите земји на планетата, но таа убавина за Норвежаните е огромна одговорност. Тоа се луѓе кој ја сакаат природата, а таа љубов према природата е дел од националниот карактер.

Дивината во Норвешка стана многу повеќе од потрага за одмор, тое е идеја кои тие со задоволство ја прифаќаат, каде бегаат од гужвата и реалноста и каде ги истражуваат сите неверојатни елементи. Ова е најевидентно во националните паркови на оваа земја кои се симбол на нивната желба да ја заштитат и сочуваат својата природна средина, своите прекрасни пејсажи и сите други грациозни елементи на природата.

PRIRODNA ČUDA NORVEŠKE

PRIRODNA ČUDA NORVEŠKE

PRIRODNA ČUDA NORVEŠKE

PRIRODNA ČUDA NORVEŠKE

PRIRODNA ČUDA NORVEŠKE

PRIRODNA ČUDA NORVEŠKE

PRIRODNA ČUDA NORVEŠKE

PRIRODNA ČUDA NORVEŠKE

PRIRODNA ČUDA NORVEŠKE

PRIRODNA ČUDA NORVEŠKE

PRIRODNA ČUDA NORVEŠKE

PRIRODNA ČUDA NORVEŠKE

PRIRODNA ČUDA NORVEŠKE

PRIRODNA ČUDA NORVEŠKE

PRIRODNA ČUDA NORVEŠKE

PRIRODNA ČUDA NORVEŠKE

PRIRODNA ČUDA NORVEŠKE

PRIRODNA ČUDA NORVEŠKE

 

Напиши коментар