Bridal

Пролетна колекција венчаници од Hayley Paige

Денес ќе уживаме во прекрасните венчаници од  Hayley Paige наменети за сезона Пролет 2013 година.

Секое едно парче од оваа колекција – од елегантните што ја следат линијата на телото, па се до раскошните балски фустани со голем волумен, се провлекува подеднакво интересен и впечатлив дизајн и декорација.

hayley paige spring 2013strapless ball gown sweetheart neckline hp6315

hayley paige spring 2013 candice fit flare lace organza gown sweetheart bustier peplum ribbon hp6301

hayley paige wedding dress spring 2013 jordan sheath gown draping peek a boo slit crystal bolero hp6308

hayley paige wedding dress spring 2013 lexa silk stretch satin fit flare strapless gown sweetheart neckline chapel train hp6312

hayley paige spring 2013 petal bridal organza strapless ball gown ruched floral peplum 6316

hayley paige bridal spring 2013 juliet strapless lace a line gown long sleeve bolero hp6305

hayley paige bridal spring 2013 strapless silk organza brocade ball gown h6306

hayley paige spring 2013 hepburn silk organza brocade sheer tea length wedding dress open back circular skirt hp6310

hayley paige spring 2013 sheridan wedding dress spring 2013 dropped waist a line gown straps lace organza sweetheart neckline hp6303

hayley paige wedding dress spring 2013 leighton strapless fit flare gown silk satin ruched bodice sweetheart neck jeweled hp6302

hayley paige spring 2013 perri h6311 harmony h6307strapless fit flare wedding dress

hayley paige spring 2013 bridal mila strapless ball gown lace sweetheart silk organza tiered 6309

 

Напиши коментар