Bridal

Пролетна колекција венчаници од Watters

Прекрасна, елегантна колекција невестински фустани од Watters за сезона пролет 2013. Ние дефинитивно ја обожуваме новата палета нежно розеви нијанси – во случај да не сте го слушнале ова, розовата боја е новата бела во светот на невестинската мода!

watters spring 2013 color wedding dress talia pink strapless gown

watters spring 2013 pink wedding dress soledad strapless gown

watters wedding dresess spring 2013 esperanza strapless bridal gown

watters wedding dresses spring 2013 jessica sleeveless ilussion straps gown

watters spring 2013 bridal jordana strapless wedding dress full skirt

watters brides spring 2013 claudia strapless ball gown

watters wedding dresses spring 2013 fabienne strapless lace gown

watters wedding dresses spring 2013 sonia sleeveless gown

watters wedding dresses spring 2013 sonia sleeveless gown keyhole back

watters 2013 wedding dresses naya strapless lace gown

watters spring 2013 bridal salma wedding dress

watters wedding dresses 2013 lydia cap sleeve gown

watters spring 2013 gloria strapless wedding dress

watters 2013 color wedding dresses leonor ivory blush gown

watters bridal spring 2013 bella strapless wedding dress

watters brides spring 2013 pillar strapless silk taffeta mermaid gown platinum

 

Напиши коментар