Мода

Пролетната колекција на Louis Vuitton ги диктира трендовите

Пролетната колекција на францускиот бренд Louis Vuitton предизвика вистинска сензација во светот на модата. Талентираниот Марк Џејкобс е генијалецот што стои зад создавањето на оваа модна линија што го доживеа своето претставување во Лувр каде бил инссталиран гигантски подиум.

Сосема очекувано прекрасните модели од колекцијата веднаш беа забележани од страна на ѕвездите.

Louis Vuitton Spring Summer 2013

Louis Vuitton Spring Summer 2013

Louis Vuitton Spring Summer 2013

Louis Vuitton Spring Summer 2013

Louis Vuitton Spring Summer 2013

Louis Vuitton Spring Summer 2013

Louis Vuitton Spring Summer 2013

Louis Vuitton Spring Summer 2013

Louis Vuitton - Paris Fashion Week Spring Summer 2013 - Marie Claire - Marie Claire UK

Louis Vuitton - Paris Fashion Week Spring Summer 2013 - Marie Claire - Marie Claire UK

Louis Vuitton - Paris Fashion Week Spring Summer 2013 - Marie Claire - Marie Claire UK

Louis Vuitton - Paris Fashion Week Spring Summer 2013 - Marie Claire - Marie Claire UK

Louis Vuitton - Paris Fashion Week Spring Summer 2013 - Marie Claire - Marie Claire UK

Louis Vuitton - Paris Fashion Week Spring Summer 2013 - Marie Claire - Marie Claire UK

Louis Vuitton - Paris Fashion Week Spring Summer 2013 - Marie Claire - Marie Claire UK

Louis Vuitton - Paris Fashion Week Spring Summer 2013 - Marie Claire - Marie Claire UK

Louis Vuitton - Paris Fashion Week Spring Summer 2013 - Marie Claire - Marie Claire UK

Louis Vuitton - Paris Fashion Week Spring Summer 2013 - Marie Claire - Marie Claire UK

Louis Vuitton - Paris Fashion Week Spring Summer 2013 - Marie Claire - Marie Claire UK

Louis Vuitton - Paris Fashion Week Spring Summer 2013 - Marie Claire - Marie Claire UK

Louis Vuitton - Paris Fashion Week Spring Summer 2013 - Marie Claire - Marie Claire UK

Louis Vuitton - Paris Fashion Week Spring Summer 2013 - Marie Claire - Marie Claire UK

Louis Vuitton - Paris Fashion Week Spring Summer 2013 - Marie Claire - Marie Claire UK

 

 

Напиши коментар