Мода

Пролетно искушение од Gaetano Perrone

Со задоволство ви ја претставуваме пролетно – летната колекција чевли за оваа година, дело на еден од најуспешните дизајнери во моментов,  Gaetano Perrone.

Очигледно, после сезона есен – зима, каде доминираат темните и студени бои на модната сцена, дизајнерот избрал да внесе свежина во своите проекти со што дава топлина и разиграност, токму онаква каква што доликува за топлите денови од годината.

 

Напиши коментар